Over FitbyFight

Personal Kickbox training van voormalig wereldkampioen Menno Dijkstra

Fit by Fight is in 2014 opgericht door voormalig Europees (2010) en Wereldkampioen (2008) Kickboksen Menno Dijkstra. Fit by Fight specialiseert zich in het geven van Personal Training gericht op Boksen en Kickboksen. Ook worden er regelmatig bedrijfstrainingen en clinics gegeven op locatie.

Onze Trainingen

Onze Trainingen

De trainingen bestaan uit veel meer dan alleen slaan of trappen. De trainingsschema’s zijn volledig op maat gemaakt voor jou. Door onze trainingen verhoog je jouw conditie, sportspecifieke kracht en zelfvertrouwen. Terwijl je werkt aan je techniek en jezelf leert te verdedigen in het proces. Ook bieden wij advies en begeleiding bij voeding.

Onze aanpak

Kickboks training is tegenwoordig zeer populair, vrijwel iedere sportschool of personal trainer biedt een vorm van kickboks training aan, tot grote ergernis van oprichter Menno Dijkstra.

Dagelijks ziet hij filmpjes voorbij komen van talloze trainers zonder enige vechtsport ervaring die kickboks training aanbieden om zo te profiteren van de huidige populariteit van vechtsport.
Fit by Fight biedt kwalitatief hoogwaardige kickboks training aan cliënten, door enkel te werken met trainers die hun sporen ruimschoots in de vechtsport verdiend hebben en daadwerkelijk weten waar ze over praten.

Bij het intake gesprek en de eerste training worden de wensen en doelen van de cliënt besproken en wordt vastgesteld waar het begin niveau ligt om zo op een plan op maat op te stellen welke aansluit op uw wensen en vaardigheden.

Techniek, conditie, afvallen(vetverlies) en het sterk maken van het lichaam zijn allemaal resultaten welke de klant mag verwachten.

De visie van Fit by fight is dat de techniek en mindset juist moeten zijn onafhankelijk van het doel. Of men het nou leuk vind om één keer per week op een gezellige manier de basis principes van (kick) boksen 1 op 1 aangeleerd te krijgen of wanneer de ambities hoog liggen en u net als Menno ooit als Champ de boxring wilt verlaten..
U bent in beide gevallen bij Fit by Fight op het juiste adres!

Menig bekend Nederlander zoals Ruud Gullit, Nicolette Kluijver en John Ewbank gingen u al voor en hebben enthousiast deelgenomen aan de trainingen van Fit by Fight.

Eagles don’t take flight lessons from chickens