De Trainers

 
Menno Dijkstra

Menno Dijkstra

Michael Millarson

Michael Millarson

Menno Dijkstra

Menno Dijkstra is op 15 jarige leeftijd begonnen bij de wereldbefaamde Dojo Chakuriki van Thom Harinck. Hij trainde hier jarenlang met vechters als Peter Aerts, Jerome le Banner en Hesdy Gerges.
Op 21 jarige leeftijd werd Menno voor het eerst Nederlands Kampioen 70 kg bij de NOC-NSF erkende bond NOVER. Deze titel verdedigde hij nog 2 maal succesvol. In 2008 en 2010 volgde nog een Europees en Wereld titel gevecht welke hij beide won. Zijn beste wapen was de lowkick waar hij menig gevecht vroegtijdig mee wist af te sluiten.

Vandaag de dag reist Menno regelmatig af naar Brazillie waar een chakuriki dependance gevestigd zit.  Samen met zijn oude trainer Thom Harinck geven zij hier seminars aan honderden enthousiaste Brazilianen over de Chakuriki “stijl” van kickboksen.

E

Training

Menno’s trainingen zijn conditioneel zwaar, gevarieerd en er wordt erg veel aandacht besteed aan het aanleren van de juiste techniek. Zijn specialisme ligt bij Pads training. Dit is een kunst op zich wat maar een aantal trainers in Nederland goed onder de knie hebben. Het is een perfecte manier om 1 op 1 te leren kickboksen en bevat alle facetten van training zoals Techniek, Conditie, Timing en Snelheid

Michael Millarson

Michael is van jongs af aan geobsedeerd met het bestuderen en implementeren van het juiste training en voeding regime om zijn lichaam in piekvorm te krijgen. Er gaat geen minuut voorbij dat hij niet bezig is met het optimaliseren van zijn fysiek om zo het maximale eruit te halen.

Die zelfde toewijding toonde Michael in de sportschool – no pain no gain. Bij elke training werd 110% gegeven. In diezelfde sportschool gaf Menno Dijkstra zijn kickboks lessen.
Dagelijks zag Michael de trainingen van Menno en hij raakte onder de indruk van zijn manier van lesgeven. Op een dag in 2015 besloot Michael dat het tijd was voor een volgende stap binnen het kickboksen en hij stapte op Menno af met de vraag of Menno bereid was hem te begeleiden in zijn wedstrijd carrière.

Binnen een half jaar stond Michael voor het eerst in de ring. Vanaf dat moment is het snel gegaan en in korte tijd ging de naam Michael Millarson binnen de vechtsportwereld rond.
Met 11 overwinningen uit 12 wedstrijden staat Michael bekend om zijn harde stijl en explosieve manier van vechten.

E

Training

Michael’s steekwoorden zijn geduld en enthousiasme. Hij staat bekend om zijn leuke en zeer gevarieerde lessen. Sport is zijn passie en dat straalt hij dan ook in elke training uit. Of het nu om techniek, conditie of krachttraining gaat. Michael is een trainer die over het ‘totaalpakket’ beschikt hij heeft verstand over alle facetten binnen personal kickboks training en kan elke klant de training bieden die hij of zij wenst.
Zijn specialisme is dan ook om jou binnen een recordtijd in topconditie te krijgen.
Door zijn kennis van voeding jarenlang in de praktijk toegepast te hebben, is hij in staat om cliënten hierbij uitstekend te ondersteunen en advies op maat geven.